Cautare

411 de rezultate pentru "o harta interactiva" (3.01 secunde)
O investitie de 3-4 milioane de euro. ... "Nu concep un cimitir fara tur electronic, informatizare, audioghiduri, cod de bare la fiecare monument, chiar si wireless sau un sistem pe telefon care sa-i ajute pe vizitatori sa identifice pe o harta monumentul si traseul catre el.
O investitie de 3-4 milioane de euro. ... "Nu concep un cimitir fara tur electronic, informatizare, audioghiduri, cod de bare la fiecare monument, chiar si wireless sau un sistem pe telefon care sa-i ajute pe vizitatori sa identifice pe o harta monumentul si traseul catre el.
Vasile Blaga a mentionat ca Forumul organizat la Craiova este "o manifestare de anvergura pentru dezvoltarea regionala. ... El a mai spus ca Bania va fi capitala regionala a Olteniei si a dat exemplul Poloniei, care a efectuat o regionalizare din 1964, dezvoltandu-se cu fonduri europene:
Nabucco Vest este o conducta de gaze cu diametrul de 122 cm si o lungime de 1.300 km, care traverseaza Bulgaria, Romania, Ungaria si Austria, avand o capacitate tehnica de pana la 23 mmc.
In prezent, doar o mica parte din proiectele de pe harta soselelor sunt deja finalizate sau se afla in curs de executie.
Ma asteptam la o vila cu elemente de arhitectura traditionala. Sau, ma rog, o cladire moderna, din sticla, chestie de gust.
HARTA ZONELOR care intra in reparatii din aceasta primavara Capitala se transforma in santier din aceasta primavara. ... pasajul Basarab, podul Pipera, pasajul d-na Ghica, ale caror beneficii sunt vizibile azi si continuam in acelasi fel, dupa cum veti vedea in expunerea pe care o prezentam astazi.
Excelenta Sa Jean Hubert Lebet, Ambasadorul Confederatiei Elvetiene la Bucuresti, a vizitat recent Fabrica de Magiun Topoloveni pentru a vedea locul in care o mana de oameni harnici transforma prunele in cel mai sanatos desert de pe piata.
HARTA autostrazilor din Romania. ... O portiune de autostrada a fost gata pentru ceremonia de inaugurare cu doua zile inainte de Craciun, dar se termina in camp.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Autostrada in judetul Mures prinde contur nu doar pe harta!", pe care o puteti citi in continuare.
Ca o exceptie, in documentul oficial apare pe harta si ruta Bucuresti - Alexandria - Craiova ca drum expres.
In 1992, cand au infiintat compania MUSETTE, Cristina si Roberto Batlan au impartasit o viziune comuna:
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Mures-Brasov) si realizarea autostrazii catre Sebes care va face jonctiunea cu Coridorul IV paneuropean (Nadlac, Arad, Deva, Orastie, Sibiu, Bucuresti, Fetesti si Constanta) va transforma Turda intr-un nod rutier important pe harta retelei Trans-Europeane de Transport TEN-T.
Specialisti in UX Design, Customer Experience, Product Management si nu numai, sunt asteptati la Hotel Sheraton in perioada 3-6 Octombrie, pentru ceva mai mult decat o conferinta, o experienta!
In ultimii ani, Compania Nationala de Investitii si-a dat girul si a sponsorizat tot felul de astfel de proiecte in localitati din Romania care sunt la un pas sa dispara de pe harta din cauza locuitorilor prea putini.
Cu o tematica interbelica, care i-a transpus pe invitati in timpul in care Hotel Caro era Fabrica de Glucoza, evenimentul a fost o ocazie prin care s-au dezvaluit zonele care au fost renovate, pastrand esenta si autenticitatea locului.
Zona Bulevardului Expozitiei a devenit unul dintre cele mai atractive puncte de pe harta imobiliara din Bucuresti, cu sase cladiri de birouri, 1.800 unitați rezidentiale si transformarea vechilor sali de expozitie in zone inchiriate, se arata inanaliza realizata de Alpha Beta.
Bolidul care pune din nou Romania pe harta! ... Mai exista totusi o speranta, ca noul val al tinerilor nostri va face sa reapara la lumina aceasta marca.
(Harta locatie: http://www.ambasador-events.ro/FRONT/TEMPLATES/IMAGES/map.jpg) Rezervari la: 0725.500.800 0372.755.460
"Aurul castigat astazi reprezinta o victorie muncita in primul rand de voi, un succes de echipa ce repune Romania pe harta gimnasticii europene.
google-analytics.com